Репозиторій ВТЕІ
id: 27472
Назва: Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх»)
Автори: Целік М. П.
Ключові слова: мармелад, технологія, рецептура, функціональні властивості, фрукти, ягоди, якість
Дата публікації: 2022-02-14 12:49:27
Останні зміни: 2022-02-14 12:49:27
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі висвітлені фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва мармеладу та вимоги до якості сировини; зроблений аналіз технології виробництва мармеладу у готельно-ресторанному комплексі «Stara Synyava Lex» та обґрунтовані заходи щодо удосконалення технології виробництва мармеладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27472
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27472.pdf Розмір : 184741 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити