id: | 27472 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
Автори: | Целік М. П. |
Ключові слова: | мармелад, технологія, рецептура, функціональні властивості, фрукти, ягоди, якість |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:49:27 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:49:27 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі висвітлені фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва мармеладу та вимоги до якості сировини; зроблений аналіз технології виробництва мармеладу у готельно-ресторанному комплексі «Stara Synyava Lex» та обґрунтовані заходи щодо удосконалення технології виробництва мармеладу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27472 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27472.pdf Розмір : 184741 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|