Репозиторій ВТЕІ
id: 27474
Назва: Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами готельного-ресторанного комплексу «Собкофф»)
Автори: Кучерявий А. О.
Ключові слова: технологія, сировина, рецептура, фалафелі, якість, харчова цінність
Дата публікації: 2022-02-14 12:50:44
Останні зміни: 2022-02-14 12:50:44
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю, проаналізовано діючі технології приготування фалафелю, рекомендовано введення в рецептуру фалафелю (20-25% від норми нуту) нетрадиційної сировини у вигляді пюре гарбуза або пюре топінамбура.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27474
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27474.pdf Розмір : 211766 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити