id: | 27474 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами готельного-ресторанного комплексу «Собкофф») |
Автори: | Кучерявий А. О. |
Ключові слова: | технологія, сировина, рецептура, фалафелі, якість, харчова цінність |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:50:44 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:50:44 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю, проаналізовано діючі технології приготування фалафелю, рекомендовано введення в рецептуру фалафелю (20-25% від норми нуту) нетрадиційної сировини у вигляді пюре гарбуза або пюре топінамбура. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27474 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27474.pdf Розмір : 211766 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|