Репозиторій ВТЕІ
id: 27475
Назва: Розробка технології виробництва арахісової пасти в термоміксі (за матеріалами кафе «Hogwarts»)
Автори: Куляс М. П.
Ключові слова: термомікс, арахісова паста, сироп агави, мед, кранч, чорний шоколад
Дата публікації: 2022-02-14 12:51:16
Останні зміни: 2022-02-14 12:51:16
Рік видання: 2022
Аннотація: Розроблена нова технологія виробництва пасти: «Арахісова паста з сиропом агави», «Арахісова паста з медом», «Арахісова паста кранч з чорним шоколадом та сіллю» з використанням THERMOMIX. Підібрано композицію інгредієнтів для одержання арахісових паст із органолептичними властивостями, близькими до еталонних.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27475
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27475.pdf Розмір : 183512 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити