id: | 27475 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва арахісової пасти в термоміксі (за матеріалами кафе «Hogwarts») |
Автори: | Куляс М. П. |
Ключові слова: | термомікс, арахісова паста, сироп агави, мед, кранч, чорний шоколад |
Дата публікації: | 2022-02-14 12:51:16 |
Останні зміни: | 2022-02-14 12:51:16 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Розроблена нова технологія виробництва пасти: «Арахісова паста з сиропом агави», «Арахісова паста з медом», «Арахісова паста кранч з чорним шоколадом та сіллю» з використанням THERMOMIX. Підібрано композицію інгредієнтів для одержання арахісових паст із органолептичними властивостями, близькими до еталонних. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27475 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27475.pdf Розмір : 183512 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|