Репозиторій ВТЕІ
id: 27478
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на сир кисломолочний (за матеріалами ТОВ "Террафуд")
Автори: Рак В. В.
Ключові слова: кисломолочний сир, технологія, молоко незбиране, рецептура, харчова цінність, вишня, горіхи
Дата публікації: 2022-02-14 13:22:48
Останні зміни: 2022-02-14 13:22:48
Рік видання: 2022
Аннотація: Удосконалено рецептуру кисломолочного сиру додаванням горіхів волоських, вишні сушеної та яєць у якості наповнювачів, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27478
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27478.pdf Розмір : 271544 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити