id: | 27478 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на сир кисломолочний (за матеріалами ТОВ "Террафуд") |
Автори: | Рак В. В. |
Ключові слова: | кисломолочний сир, технологія, молоко незбиране, рецептура, харчова цінність, вишня, горіхи |
Дата публікації: | 2022-02-14 13:22:48 |
Останні зміни: | 2022-02-14 13:22:48 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Удосконалено рецептуру кисломолочного сиру додаванням горіхів волоських, вишні сушеної та яєць у якості наповнювачів, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27478 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27478.pdf Розмір : 271544 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|