Репозиторій ВТЕІ
id: 27482
Назва: Кейтеринг = Сatering
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: кейтеринг, послуги, обслуговування, форми, методи, споживачі
Дата публікації: 2022-02-14 13:26:19
Останні зміни: 2022-02-14 13:26:19
Рік видання: 2021
Аннотація: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Кейтеринг» спрямовані на те, щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати
здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27482
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 25 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27482.pdf Розмір : 332628 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити