id: | 27483 |
---|---|
Назва: | Основи кулінарії = Fundamentals of сooking |
Автори: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | кулінарія, технологія, сировина, асортимент, процеси, страви, кулінарна обробка |
Дата публікації: | 2022-02-14 13:27:28 |
Останні зміни: | 2022-02-14 13:27:28 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Дисципліна "Основи кулінарії" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння основних принципів класичної кулінарії та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є формування у майбутнього фахівця технологічної грамотності, професійних знань з основ класичної кулінарії, оволодіння кулінарними навичками, вміннями та реалізація їх при виробництві продукції, удосконалення існуючих і розробка нових технологічних процесів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27483 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27483.pdf Розмір : 338925 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|