Репозиторій ВТЕІ
id: 27483
Назва: Основи кулінарії = Fundamentals of сooking
Автори: Чорна Н. М., Іваніщева О. А.
Ключові слова: кулінарія, технологія, сировина, асортимент, процеси, страви, кулінарна обробка
Дата публікації: 2022-02-14 13:27:28
Останні зміни: 2022-02-14 13:27:28
Рік видання: 2021
Аннотація: Дисципліна "Основи кулінарії" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння основних принципів класичної кулінарії та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є формування у майбутнього фахівця технологічної грамотності, професійних знань з основ класичної кулінарії, оволодіння кулінарними навичками, вміннями та реалізація їх при виробництві продукції, удосконалення існуючих і розробка нових технологічних процесів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27483
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27483.pdf Розмір : 338925 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити