| id: | 27484 |
|---|---|
| Назва: | Етнічна кулінарія = Еthnic cooking |
| Автори: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
| Ключові слова: | кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент |
| Дата публікації: | 2022-02-14 13:28:20 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 13:28:20 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Дисципліна «Етнічна кулінарія» включена до блоку обов’язкових компонент освітньої програми підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті опанування здобувачами етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27484 |
| Тип видання: | Методичні рекомендації |
| Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с. |
| Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27484.pdf Розмір : 320527 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |