Репозиторій ВТЕІ
id: 27484
Назва: Етнічна кулінарія = Еthnic cooking
Автори: Чорна Н. М., Іваніщева О. А.
Ключові слова: кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент
Дата публікації: 2022-02-14 13:28:20
Останні зміни: 2022-02-14 13:28:20
Рік видання: 2021
Аннотація: Дисципліна «Етнічна кулінарія» включена до блоку обов’язкових компонент освітньої програми підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті опанування здобувачами етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27484
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27484.pdf Розмір : 320527 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити