id: | 27486 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока на морозиво молочне класичне крем-брюле (за матеріалами ПП "Еко-Молпродукт") |
Автори: | Попенко Т. С. |
Ключові слова: | молоко-сировина, якість молока, бактеріальне забруднення, обробка, пастеризація, морозиво, крем-брюле |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:34:30 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:34:30 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В Україні та світі морозиво є унікальним харчовим продуктом з відсутністю вікового обмеження. Вибагливі споживчі смакові якості по морозиву у споживачів щорік стають більш вимогливими до виробника і цей шлях слугує потужним стимулом у смакових пропозиціях виготовлення харчового продукту. Державна служба статистики за 2020 рік прозвітувала про загальний обсяг пропозиції морозива - 153 тис. т, що на 1,2% менше ніж у 2019 році (155 тис. т). Одним з вагомих показників є виготовлення продукту по сезонах. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27486 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27486.pdf Розмір : 235410 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|