id: | 27487 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва пасти з додаванням гідробіонтів (за матеріалами ресторану"Прімавера") |
Автори: | Шишковська А. В. |
Ключові слова: | гідробіонти, паста, рецептура, морська капуста, морський вугор, харчова цінність |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:35:29 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:35:29 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Удосконалено технологічний процес виготовлення пасти з додаванням гідробіонтів у ресторані "Прімавера" шляхом розробки нової пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; охарактеризовано технологічне обладнання для виготовлення пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва розробленої пасти. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27487 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27487.pdf Розмір : 180827 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|