| id: | 27489 |
|---|---|
| Назва: | Дослідження і розробка технології кисломолочного продукту для харчування людей похилого віку (за матеріалами АТ "Житомирський маслозавод") |
| Автори: | Юзвінський М. Л. |
| Ключові слова: | кисломолочний продукт, кефір, вітаміни, технологія, бактеріальні препарати, біфідобактерії, молочнокислі бактерії |
| Дата публікації: | 2022-02-14 15:37:10 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 15:37:10 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Для корекції мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту, лікування та профілактики кишкових дисбактеріозів для людей людей похилого віку запропоновано вітамінізувати кефір вітамінами групи А, Д, Е, К та застосувати бактеріальний препарат облігатної кишкової мікрофлори – "Біфілакт". Це в основному молочнокислі бактерії й біфідобактерії. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27489 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27489.pdf Розмір : 210985 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |