Репозиторій ВТЕІ
id: 27490
Назва: Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на виробництво масла із отриманих вершків на солодковершкове з фасуванням в брикети (за матеріалами ПП «Ізяславмолпродукт»)
Автори: Музика О. Ю.
Ключові слова: молоко-сировина, вершки, бактеріальне забруднення, пастеризація, обробка, технологія, фасування, брикети
Дата публікації: 2022-02-14 15:37:50
Останні зміни: 2022-02-14 15:37:50
Рік видання: 2022
Аннотація: Вершкове масло - висококалорійний молочний продукт, що складається з жирової частини (72-85 %) і плазми (16-25 %). Окрім гліцеридів різних жирних кислот в маслі виявлено більше 50 різноманітних хімічних омпонентів. Прекрасний смак, аромат, збалансована кількість летучих жирних кислот, великий вміст жиророзчинних вітамінів, висока засвоюваність живильних речовин робить масло незамінним продуктом харчування. Калорійність масла становить 7800 кілокалорій.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27490
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27490.pdf Розмір : 4205070 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити