id: | 27491 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "КОН БРІО") |
Автори: | Рижикова І. О. |
Ключові слова: | десерти, функціональні властивості, гарбуз, апельсиновий соус, технологічний процес, сировина, якість |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:39:10 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:39:10 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розроблено технологічний процес виробництва функціонального десерту "Гарбузовий тарт з апельсиновим соусом". Описано фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, визначено вимоги до якості сировини та проведено аналіз діючих технологій виробництва десертів функціонального призначення у ТОВ "КОН БРІО". Виходячи з проектованої потужності в 4500 од/день, проведено розрахунок сировини. Зроблено розрахунок харчової і біологічної цінності страв, який показав виражені функціональні властивості нового виробу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27491 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27491.pdf Розмір : 179058 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|