id: | 27492 |
---|---|
Назва: | Розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Чечельницький молочний завод") |
Автори: | Карпенко С. В. |
Ключові слова: | молока, вершки, технологія, перетворення високожирних вершків, кислотність, якість, безпечність |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:39:37 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:39:37 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Технології вершкового масла сьогодні включають багато процесів виробництва, в тому числі використання різних комплексів вітамінів та мінералів. Це один з найпопулярніших і вживаних продуктів, що входять до нашого раціону. В роботі представлена розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27492 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27492.pdf Розмір : 206694 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|