Репозиторій ВТЕІ
id: 27492
Назва: Розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Чечельницький молочний завод")
Автори: Карпенко С. В.
Ключові слова: молока, вершки, технологія, перетворення високожирних вершків, кислотність, якість, безпечність
Дата публікації: 2022-02-14 15:39:37
Останні зміни: 2022-02-14 15:39:37
Рік видання: 2022
Аннотація: Технології вершкового масла сьогодні включають багато процесів виробництва, в тому числі використання різних комплексів вітамінів та мінералів. Це один з найпопулярніших і вживаних продуктів, що входять до нашого раціону. В роботі представлена розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27492
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27492.pdf Розмір : 206694 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити