id: | 27493 |
---|---|
Назва: | Удосконалення стратегії збуту готельного продукту (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "ВікЖан") |
Автори: | Томусяк К. О. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, збутова політика, стратегії збуту |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:40:33 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:40:33 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні передумови вибору стратегій збуту готельного продукту; досліджено стратегічні альтернативи збуту готельного продукту; проаналізувати потенційні характеристики готельного продукту у сфері збуту; здійснити оцінку напрямків збутових стратегій досліджуваного підприємства; охарактеризувати проблеми та перспективи стратегії збуту готельного продукту готельно-ресторанного комплексу; запропоновано шляхи удосконалення стратегії збуту готельного продукту досліджуваного підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27493 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27493.pdf Розмір : 205503 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|