Репозиторій ВТЕІ
id: 27493
Назва: Удосконалення стратегії збуту готельного продукту (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "ВікЖан")
Автори: Томусяк К. О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, збутова політика, стратегії збуту
Дата публікації: 2022-02-14 15:40:33
Останні зміни: 2022-02-14 15:40:33
Рік видання: 2022
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні передумови вибору стратегій збуту готельного продукту; досліджено стратегічні альтернативи збуту готельного продукту; проаналізувати потенційні характеристики готельного продукту у сфері збуту; здійснити оцінку напрямків збутових стратегій досліджуваного підприємства; охарактеризувати проблеми та перспективи стратегії збуту готельного продукту готельно-ресторанного комплексу; запропоновано шляхи удосконалення стратегії збуту готельного продукту досліджуваного підприємства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27493
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27493.pdf Розмір : 205503 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити