id: | 27495 |
---|---|
Назва: | Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю (за матеріалами готелю "Stara Synyava Lex") |
Автори: | Гук І. Ю. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес, додаткові послуги, культура обслуговування, конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:41:59 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:41:59 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі опрацьовано теоретико-методичні засади розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю; зроблено аналіз додаткових готельних послуг як показника якості, конкурентоспроможності та культури обслуговування в готелі «Stara Synyava Lex»; розроблено шляхи впровадження комплексу додаткових послуг для створення комплексних переваг готелю «Stara Synyava Lex». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27495 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27495.pdf Розмір : 180569 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|