| id: | 27497 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі») |
| Автори: | Гаєвський Б. С. |
| Ключові слова: | шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість |
| Дата публікації: | 2022-02-14 15:43:18 |
| Останні зміни: | 2022-02-14 15:43:18 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27497 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27497.pdf Розмір : 176113 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |