Репозиторій ВТЕІ
id: 27497
Назва: Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі»)
Автори: Гаєвський Б. С.
Ключові слова: шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість
Дата публікації: 2022-02-14 15:43:18
Останні зміни: 2022-02-14 15:43:18
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27497
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27497.pdf Розмір : 176113 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити