Репозиторій ВТЕІ
id: 27498
Назва: Розробка технології виробництва карамелі з начинкою (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво")
Автори: Бондарчук О. М.
Ключові слова: карамель, начинки, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, яблучний порошок
Дата публікації: 2022-02-14 15:43:57
Останні зміни: 2022-02-14 15:43:57
Рік видання: 2022
Аннотація: Проаналізовано традиційні технології виробництва карамелі; розроблено технологічний процес приготування карамелі з начинкою з додаванням яблучного порошку; охарактеризовано промислове та ресторанне технологічне обладнання для виготовлення карамелі з начинкою; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва карамелі з начинкою; проаналізовано санітарно-гігієнічні заходи у готельно-ресторанному комплексі «Чудодієво».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27498
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27498.pdf Розмір : 183593 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити