id: | 27498 |
---|---|
Назва: | Розробка технології виробництва карамелі з начинкою (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво") |
Автори: | Бондарчук О. М. |
Ключові слова: | карамель, начинки, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, яблучний порошок |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:43:57 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:43:57 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Проаналізовано традиційні технології виробництва карамелі; розроблено технологічний процес приготування карамелі з начинкою з додаванням яблучного порошку; охарактеризовано промислове та ресторанне технологічне обладнання для виготовлення карамелі з начинкою; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва карамелі з начинкою; проаналізовано санітарно-гігієнічні заходи у готельно-ресторанному комплексі «Чудодієво». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27498 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27498.pdf Розмір : 183593 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|