id: | 27499 |
---|---|
Назва: | Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering |
Автори: | Крижак Л. М. |
Ключові слова: | інжиніринг, ресторанне господарство, проект |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:44:39 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:44:39 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Інжиніринг закладів ресторанного господарства» спрямовані на те,щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27499 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 20 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27499.pdf Розмір : 256897 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|