Репозиторій ВТЕІ
id: 27499
Назва: Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: інжиніринг, ресторанне господарство, проект
Дата публікації: 2022-02-14 15:44:39
Останні зміни: 2022-02-14 15:44:39
Рік видання: 2022
Аннотація: Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Інжиніринг закладів ресторанного господарства» спрямовані на те,щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета,
а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27499
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 20 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27499.pdf Розмір : 256897 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити