Репозиторій ВТЕІ
id: 27501
Назва: Розробка технології напоїв з сироватки (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод")
Автори: Петрущак Д. А.
Ключові слова: молоко, сироватка, напій, технологія, якість, томатний сік, обладнання, інжиніринг
Дата публікації: 2022-02-14 15:48:49
Останні зміни: 2022-02-14 15:48:49
Рік видання: 2021
Аннотація: Розробка інноваційних технологій виробництва продуктів з метою підвищення їх функціонального впливу на організм набуває все більшого значення. Молочні продукти містять в собі більшість необхідних нутрієнтів, вони є одними із основних джерел забезпечення людини білком. Молочна сироватка є продуктом, який отримують в результаті переробки молока, що містить в собі необхідні елементи в правильному співвідношенні. Головним при створенні інноваційних продуктів є раціональний підбір інгредієнтів та відповідно удосконалена технологія виробництва, щоб в процесі виробництва продукт або певна складова продукту не втратили свої корисні властивості. Саме тому дослідження цього питання є актуальним. Метою дослідження є розробка технології сироваткових напоїв з використанням томатного соку
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27501
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27501.pdf Розмір : 178552 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити