Репозиторій ВТЕІ
id: 27502
Назва: Технологічні особливості виробництва крафтових сирів з використанням нетрадиційної сировини
Автори: Семко Т. В., Іваніщева О. А.
Ключові слова: сир, сировина, технологія, крафтове виробництво, анчан, мікроорганізми
Дата публікації: 2022-02-14 15:49:42
Останні зміни: 2022-02-14 15:49:42
Рік видання: 2021
Аннотація: Запропоновано технологію виробництва сиру з низькою температурою другого нагрівання з використанням трав та технології наведення кірочки в умовах лабораторії – пресування-самопресування гарячою водою при температурі 50–55 °С. Перед початком виготовлення підготувати 5–6 л пастеризованої води охолодженої до температури 50 °С. Представлено етапи технологічного процесу виготовлення сиру з анчаном.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27502
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-21 жовт. 2021 р. Київ, 2021. С. 529-533
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27502.pdf Розмір : 546560 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити