id: | 27502 |
---|---|
Назва: | Технологічні особливості виробництва крафтових сирів з використанням нетрадиційної сировини |
Автори: | Семко Т. В., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | сир, сировина, технологія, крафтове виробництво, анчан, мікроорганізми |
Дата публікації: | 2022-02-14 15:49:42 |
Останні зміни: | 2022-02-14 15:49:42 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Запропоновано технологію виробництва сиру з низькою температурою другого нагрівання з використанням трав та технології наведення кірочки в умовах лабораторії – пресування-самопресування гарячою водою при температурі 50–55 °С. Перед початком виготовлення підготувати 5–6 л пастеризованої води охолодженої до температури 50 °С. Представлено етапи технологічного процесу виготовлення сиру з анчаном. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27502 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-21 жовт. 2021 р. Київ, 2021. С. 529-533 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27502.pdf Розмір : 546560 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|