id: | 27511 |
---|---|
Назва: | Сучасні форми стимулювання праці та адаптація до системи мотивації сервісного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сушия», ресторану «Сушия») |
Автори: | Шпак О. В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, стимулювання праці, способи мотивації, методи заохочень, форми заохочень |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:19:44 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:19:44 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі досліджено теоретичну основу стимулювання праці в сьогоденні; підібрано актуальні методи і форми заохочень; визначено, які способи мотивації використовують керівники підприємства "Сушия"; досліджено як даному закладу вдається, будучи мережею ресторанів, утримувати позиції на ринку з високим рівнем професійного сервісу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27511 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27511.pdf Розмір : 175347 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|