id: | 27513 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ "Млин База") |
Автори: | Кирилюк Т. О. |
Ключові слова: | пісочне тісто, печиво, харчова цінність, технологія, обладнання, добавки, морські водорості, зостера |
Дата публікації: | 2022-02-15 09:21:08 |
Останні зміни: | 2022-02-15 09:21:08 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі запропоновано у процесі приготування тіста борошно розділяти на дві частини. Після введення у місильну машину всієї сировини без хімічних розпушувачів вносити частину борошна, потім розпушувачі і після цього іншу частину борошна. Зроблено розрахунок та підбір технологічного обладнання, наведено технічні характеристики підібраного обладнання технологічної лінії виробництва пісочно-відсаджувального печива з використанням зостери. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27513 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27513.pdf Розмір : 204901 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|