id: | 27521 |
---|---|
Назва: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
Автори: | Семко Т., Пахомська О. |
Ключові слова: | технології, виробництво, вимоги, якість, безпечність, методики, визначення, терміни, визначення, нормативна документація |
Дата публікації: | 2022-02-15 11:16:27 |
Останні зміни: | 2022-02-15 11:16:27 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Лабораторний практикум з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27521 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 2. 74 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27521.pdf Розмір : 590421 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|