id: | 27523 |
---|---|
Назва: | Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів |
Автори: | Пахомська О. В., Новіцька О. |
Ключові слова: | якість сировини, сертифікат відповідності, сенсорний аналіз |
Дата публікації: | 2022-02-15 11:39:47 |
Останні зміни: | 2022-02-15 11:39:47 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У тезах досліджено органолептичний метод контролю якості продукції на підприємствах харчової промисловості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27523 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих: тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 200-202 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27523.pdf Розмір : 180650 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|