id: | 27527 |
---|---|
Назва: | Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент |
Автори: | Пахомська О. В., Лобасюк О. |
Ключові слова: | вершкове масло, молоко, десертне масло |
Дата публікації: | 2022-02-15 11:48:36 |
Останні зміни: | 2022-02-15 11:48:36 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Досліджено основний технологічний процес виготовлення вершкового масла. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27527 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 152-154 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27527.pdf Розмір : 168818 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|