id: | 27528 |
---|---|
Назва: | Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці |
Автори: | Пахомська О. В., Косарєв В. |
Ключові слова: | м'ясо птиці, теплова обробка, амінокислоти |
Дата публікації: | 2022-02-15 11:49:34 |
Останні зміни: | 2022-02-15 11:49:34 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У тезах досліджено біологічна цінність м'яса птиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27528 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Вип.111. С. 124-125 |
Розташовується в колекціях: | Всеукраїнські вебінари/ Вебінари/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27528.pdf Розмір : 164765 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|