| id: | 27531 |
|---|---|
| Назва: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
| Автори: | Семко Т., Пахомська О. |
| Ключові слова: | технології, виробництво, продукція, якість, безпека, методики, нормативна документація, м'ясо, риба, гідробіонти |
| Дата публікації: | 2022-02-15 12:00:38 |
| Останні зміни: | 2022-02-15 12:00:38 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27531 |
| Тип видання: | Завдання до практичних занять |
| Видавництво: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 3. 76 с. |
| Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 27531.pdf Розмір : 589313 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|
| |