Репозиторій ВТЕІ
id: 27531
Назва: Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production
Автори: Семко Т., Пахомська О.
Ключові слова: технології, виробництво, продукція, якість, безпека, методики, нормативна документація, м'ясо, риба, гідробіонти
Дата публікації: 2022-02-15 12:00:38
Останні зміни: 2022-02-15 12:00:38
Рік видання: 2021
Аннотація: Завдання до лабораторних занять з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27531
Тип видання: Завдання до практичних занять
Видавництво: : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 3. 76 с.
Розташовується в колекціях: Практичні завдання/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27531.pdf Розмір : 589313 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити