Репозиторій ВТЕІ
id: 27546
Назва: Кейтеринг = Сatering
Автори: Чорна Н. М., Іваніщева О. А.
Ключові слова: кейтеринг, послуги, обслуговування, форми, методи, споживачі
Дата публікації: 2022-02-15 14:30:57
Останні зміни: 2022-02-15 14:30:57
Рік видання: 2021
Аннотація: Дисципліна "Кейтеринг" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Готельно-ресторанна справа" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації кейтерингової діяльності в різних виробничих умовах. Метою дисципліни "Кейтеринг" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо основ організації промислового та подієвого видів кейтерингу для забезпечення високого рівня обслуговування споживачів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27546
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27546.pdf Розмір : 339127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити