id: | 27546 |
---|---|
Назва: | Кейтеринг = Сatering |
Автори: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | кейтеринг, послуги, обслуговування, форми, методи, споживачі |
Дата публікації: | 2022-02-15 14:30:57 |
Останні зміни: | 2022-02-15 14:30:57 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Дисципліна "Кейтеринг" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Готельно-ресторанна справа" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації кейтерингової діяльності в різних виробничих умовах. Метою дисципліни "Кейтеринг" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо основ організації промислового та подієвого видів кейтерингу для забезпечення високого рівня обслуговування споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27546 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27546.pdf Розмір : 339127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|