id: | 27554 |
---|---|
Назва: | Розробка технології напоїв з застосуванням екстракту буряка (за матеріалами ТОВ «АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА») |
Автори: | Сторожук А. В. |
Ключові слова: | технологія, якість, стандарт, напій, буряковий екстракт, аскорбінова кислота, властивості |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:08:56 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:08:56 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Розробка технології напоїв із застосуванням бурякових вичавок є актуальним питанням, оскільки спрощується технологія, скорочуються витрати сировини. У процесі роботи над темою було вирішено ряд завдань: визнaчeнo хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для виготовлення напоїв з використанням екстракту буряка; висвітлено вимoги стандартів до cиpoвини та досліджено тeхнoлoгічні ocoбливocті виробництва напоїв з використанням екстракту буряка. Висвітлено розробку технологічного процесу виробництва напоїв з екстрактом буряка. а саме напою «Вітамінка», охарактеризовано його органолептичні та фізико-хімічні властивості, зроблено продуктовий розрахунок, підібрано технологічне обладнання, викладено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва напою «Вітамінка». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27554 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27554.pdf Розмір : 182556 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|