id: | 27555 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "Вілла Мілк") |
Автори: | Яблонська С. О. |
Ключові слова: | молочні продукти, молоко, сметана, вершки, технологія, якість, сировина, властивості |
Дата публікації: | 2022-02-15 15:09:29 |
Останні зміни: | 2022-02-15 15:09:29 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У процесі виконання кваліфікаційної роботи було досліджено основні та допоміжні інгредієнти для виробництва сметани функціонального призначення, а саме: молоко, вершки, закваска бактеріальна, морквяне пюре та зародки пшениці. Охарактеризовано фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока, закваски та додаткових інгредієнтів. Задля реалізації мети роботи було удосконалено рецептуру сметани з додаванням морквяного пюре та зародків пшениці, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. Охарактеризовано основне технологічне обладнання, проведено продуктові розрахунки, досліджено утилізацію відходів підприємства, розраховано площу цеху з виробництва сметани функціонального призначення, кількість фундаментних блоків, кількість цегли і панелей для перекриття. Було проведено розрахунки опалення, штучного та природнього освітлення, водопостачання, енергозабезпечення цеху та описано генеральний план підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27555 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27555.pdf Розмір : 188711 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|