Репозиторій ВТЕІ
id: 27555
Назва: Удосконалення технології сметани функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "Вілла Мілк")
Автори: Яблонська С. О.
Ключові слова: молочні продукти, молоко, сметана, вершки, технологія, якість, сировина, властивості
Дата публікації: 2022-02-15 15:09:29
Останні зміни: 2022-02-15 15:09:29
Рік видання: 2021
Аннотація: У процесі виконання кваліфікаційної роботи було досліджено основні та допоміжні інгредієнти для виробництва сметани функціонального призначення, а саме: молоко, вершки, закваска бактеріальна, морквяне пюре та зародки пшениці. Охарактеризовано фізико-хімічний склад і технологічні властивості молока, закваски та додаткових інгредієнтів. Задля реалізації мети роботи було удосконалено рецептуру сметани з додаванням морквяного пюре та зародків пшениці, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. Охарактеризовано основне технологічне обладнання, проведено продуктові розрахунки, досліджено утилізацію відходів підприємства, розраховано площу цеху з виробництва сметани функціонального призначення, кількість фундаментних блоків, кількість цегли і панелей для перекриття. Було проведено розрахунки опалення, штучного та природнього освітлення, водопостачання, енергозабезпечення цеху та описано генеральний план підприємства.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27555
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27555.pdf Розмір : 188711 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити