id: | 27561 |
---|---|
Назва: | Технології інноваційних харчових продуктів = Innovative food technologies |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | технології, виробництво, інновації, продукція, сировина, визначенні, концепції, харчування, домішки, інгредієнти |
Дата публікації: | 2022-02-15 16:57:00 |
Останні зміни: | 2022-02-15 16:57:00 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Метою вивчення дисципліни "Технології інноваційних харчових продуктів / Innovative food technologies" є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27561 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 34 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27561.pdf Розмір : 406772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|