id: | 27563 |
---|---|
Назва: | Технології інноваційних харчових продуктів = Іnnovative food technologies |
Автори: | Семко Т. |
Ключові слова: | технології інноваційних харчових продуктів, інноваційні харчові продукти, харчові продукти |
Дата публікації: | 2022-02-15 16:59:07 |
Останні зміни: | 2022-02-15 16:59:07 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни є формування у здобувачів вищої освіти системи знань щодо опанування основ методології розроблення інноваційних технологій продуктів харчування на основі використання нетрадиційної або нової сировини, багатої на споживчі речовини. Ознайомлення з етапами, методами розробки і впровадження на підприємствах харчової промисловості нових науково обґрунтованих технологій продуктів харчування. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27563 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27563.pdf Розмір : 317617 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|