id: | 27564 |
---|---|
Назва: | Технології харчових виробництв = Technologies of food production |
Автори: | Семко Т., Пахомська О. |
Ключові слова: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Дата публікації: | 2022-02-15 17:07:50 |
Останні зміни: | 2022-02-15 17:07:50 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В завданнях до лабораторних занять приведено дослідження технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методи дослідження якісних показників сировини та готової продукції. Кожна лабораторне завдання включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення досліджень і завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27564 |
Тип видання: | Завдання до практичних занять |
Видавництво: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 1. 104 с. |
Розташовується в колекціях: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27564.pdf Розмір : 833836 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|