id: | 27567 |
---|---|
Назва: | Барна справа = Bar case |
Автори: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | бар, напої, посуд, процес, коктейль, інвентар, рецептура, технологія |
Дата публікації: | 2022-02-16 12:34:01 |
Останні зміни: | 2022-02-16 12:34:01 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Дисципліна "Барна справа" включена до блоку обов’язкових дисциплін циклу професійної підготовки освітньої програми "Готельно-ресторанна справа" і спрямована на опанування теоретичних та практичних аспектів організації виробництва продукції та послуг у барах різних видів. Метою дисципліни "Барна справа" є формування у здобувачів вищої освіти глибоких теоретичних знань та практичних навичок щодо організації діяльності барів різних видів для забезпечення високого рівня обслуговування споживачів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27567 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 22 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27567.pdf Розмір : 312525 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|