id: | 27568 |
---|---|
Назва: | Кондитерське та пекарське мистецтво = Сonfectionery and baking art |
Автори: | Пахомська О. В. |
Ключові слова: | сировина, кондитерські вироби |
Дата публікації: | 2022-02-16 12:36:39 |
Останні зміни: | 2022-02-16 12:36:39 |
Рік видання: | 2020 |
Аннотація: | Самостійна робота з дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» є основною формою оволодіння навчальним матеріалом у позааудиторний час і реалізується як вид навчальної роботи, що здійснюється студентом не в аудиторії і без присутності викладача. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27568 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2020. 24 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27568.pdf Розмір : 319572 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|