Репозиторій ВТЕІ
id: 27662
Назва: М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи
Автори: Власенко І. Г., Семко Т. В.
Ключові слова: м’ясна галузь, м’ясопереробні підприємства, яловичина та телятина, свинина, м’ясо птиці, сільськогосподарські підприємства, господарства населення
Дата публікації: 2022-07-28 10:21:27
Останні зміни: 2022-07-28 10:21:27
Рік видання: 2021
Аннотація: У статті досліджено основні тенденції у виробництві м’яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м’яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27662
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Товари і ринки. 2021. № 4. С. 16-25
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27662.pdf Розмір : 417351 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити