id: | 27664 |
---|---|
Назва: | Тенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності |
Автори: | Половенко Л. П., Мерінова С. В. |
Ключові слова: | підприємство, інновації, інноваційні технології, готельно-ресторанне обслуговування, інноваційні стратегії, COVID-19 |
Дата публікації: | 2022-07-28 14:09:03 |
Останні зміни: | 2022-07-28 14:09:03 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | У статті викладено стан сучасної сфери послуг та необхідність впровадження інноваційних продуктів, інноваційних технологій та інноваційної діяльності, що сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто особливості інноваційного управління в індустрії гостинності. Підкреслено, що при виборі інноваційної стратегії варто орієнтуватися на мінімальні ризики, термін окупності, невисоку ціну інновацій, стабільність надходжень, високу рентабельність. Запропоновано заходи підвищення конкурентних переваг підприємства готельного господарства, орієнтовані на створення та використання нових вдосконалених інноваційних продуктів. Узагальнено інноваційні рішення на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу внаслідок запровадження карантинних заходів за умови пандемії, спричиненої COVID-19. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27664 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. 2021. Вип. 3 (62). С. 74-81 |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27664.pdf Розмір : 491279 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|