id: | 27711 |
---|---|
Назва: | Організація ресторанного господарства = Restaurant business management |
Автори: | Постова В. В. |
Ключові слова: | ресторанна справа, виробництво, обслуговування |
Дата публікації: | 2022-08-01 13:23:16 |
Останні зміни: | 2022-08-01 13:23:16 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо організації виробництва продукції ресторанного господарства, якісного обслуговування споживачів, роботи з інформаційною базою підприємств ресторанної індустрії, статистичними даними, галузевою інформаційною базою. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27711 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця. Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 33 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27711.pdf Розмір : 328238 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|