id: | 27714 |
---|---|
Назва: | Розважальна складова як сучасний тренд в ресторанному сервісі |
Автори: | Постова В. В. |
Ключові слова: | тренди, ресторанний бізнес, інновації |
Дата публікації: | 2022-08-01 15:57:33 |
Останні зміни: | 2022-08-01 15:57:33 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Проаналізовано розважальну складову як сучасного тренду в ресторанному сервісі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27714 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лют. 2022 р.). Рівне, 2022. С. 120-122 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27714.pdf Розмір : 851539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|