Репозиторій ВТЕІ
id: 27714
Назва: Розважальна складова як сучасний тренд в ресторанному сервісі
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: тренди, ресторанний бізнес, інновації
Дата публікації: 2022-08-01 15:57:33
Останні зміни: 2022-08-01 15:57:33
Рік видання: 2022
Аннотація: Проаналізовано розважальну складову як сучасного тренду в ресторанному сервісі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27714
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Рівне, 25-26 лют. 2022 р.). Рівне, 2022. С. 120-122
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27714.pdf Розмір : 851539 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити