id: | 27718 |
---|---|
Назва: | Нанотехнології: реальність харчової промисловості |
Автори: | Пахомська О.В. |
Ключові слова: | нанатехнології, харчові добавки, функціональні продукти харчування |
Дата публікації: | 2022-08-02 15:16:35 |
Останні зміни: | 2022-08-02 15:16:35 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У тезах досліджено поширення нанотехнології, тобто технологій, спрямованих на отримання та ефективне практичне використання нанооб’єктів і наносистем із заданими властивостями, які знаходять застосування у різних галузях. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27718 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Multidisciplinary academic notes. Science research and practice : proceedings of the ХV International Scientific and Practical Conference, Madrid, Spain. April 19–22, 2022. Madrid, 2022. P. 672-674 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27718.pdf Розмір : 1436063 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|