Репозиторій ВТЕІ
id: 27718
Назва: Нанотехнології: реальність харчової промисловості
Автори: Пахомська О.В.
Ключові слова: нанатехнології, харчові добавки, функціональні продукти харчування
Дата публікації: 2022-08-02 15:16:35
Останні зміни: 2022-08-02 15:16:35
Рік видання: 2022
Аннотація: У тезах досліджено поширення нанотехнології, тобто технологій, спрямованих на отримання та ефективне практичне використання нанооб’єктів і наносистем із заданими властивостями, які знаходять застосування у різних галузях.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27718
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Multidisciplinary academic notes. Science research and practice : proceedings of the ХV International Scientific and Practical Conference, Madrid, Spain. April 19–22, 2022. Madrid, 2022. P. 672-674
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27718.pdf Розмір : 1436063 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити