id: | 27725 |
---|---|
Назва: | Використання лікарських рослин у харчовій промисловості |
Автори: | Кухар В., Пахомська О. |
Ключові слова: | лікарські рослини, сухі пряно-ароматичні суміші, лікувальні влативості |
Дата публікації: | 2022-08-03 10:05:03 |
Останні зміни: | 2022-08-03 10:05:03 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Досліджено, що лікарські рослини чи їхні окремі фізіологічно-функціональні інгредієнти активно використовуються не лише як лікувальний засіб, але й як компоненти харчових продуктів для покращення раціону харчування людини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27725 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Вісник студентського наукового товариства «Ватра» : тези доп. XI Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2022 р. Вінниця.2022. Вип.139. С. 149-150 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27725.pdf Розмір : 262007 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|