Репозиторій ВТЕІ
id: 27729
Назва: Гігієна та санітарія переробних підприємств
Автори: Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В.
Ключові слова: санітарія, гігієна, технологічний процес, об'єкт виробництва, якість, безпечність, НАССР
Дата публікації: 2022-08-03 11:35:42
Останні зміни: 2022-08-03 11:35:42
Рік видання: 2022
Аннотація: Теоретичні основи санітарно-гігієнічних вимог до операторів ринку харчових продуктів за системою НАССР набувають особливого значення в сучасних умовах, які характеризуються децентралізацією управління галуззю та великою кількістю підприємств різних форм власності. Не менш важливими для санітарно-гігієнічної оцінки підприємств є сучасні екологічні умови, які спричиняють техногенне забруднення сировини та готової продукції. Навчальний посібник містить матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з галузі харчових технологій, у тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, що забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування та професійних захворювань.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27729
Тип видання: Навчальний посібник
Видавництво: : навч. посіб. Харків : Світ Книг, 2022. 217 с.
Розташовується в колекціях: Навчальні посібники/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27729.pdf Розмір : 4133404 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити