id: | 27729 |
---|---|
Назва: | Гігієна та санітарія переробних підприємств |
Автори: | Головко М. П., Власенко І. Г., Головко Т. М., Семко Т. В. |
Ключові слова: | санітарія, гігієна, технологічний процес, об'єкт виробництва, якість, безпечність, НАССР |
Дата публікації: | 2022-08-03 11:35:42 |
Останні зміни: | 2022-08-03 11:35:42 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Теоретичні основи санітарно-гігієнічних вимог до операторів ринку харчових продуктів за системою НАССР набувають особливого значення в сучасних умовах, які характеризуються децентралізацією управління галуззю та великою кількістю підприємств різних форм власності. Не менш важливими для санітарно-гігієнічної оцінки підприємств є сучасні екологічні умови, які спричиняють техногенне забруднення сировини та готової продукції. Навчальний посібник містить матеріал, який обґрунтовує з наукових позицій важливі завдання професійної діяльності фахівців з галузі харчових технологій, у тому числі – раціональну організацію санітарного режиму підприємств, що забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку харчових продуктів, профілактику захворювань, які виникають внаслідок вживання недоброякісних продуктів харчування та професійних захворювань. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27729 |
Тип видання: | Навчальний посібник |
Видавництво: | : навч. посіб. Харків : Світ Книг, 2022. 217 с. |
Розташовується в колекціях: | Навчальні посібники/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27729.pdf Розмір : 4133404 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|