id: | 27765 |
---|---|
Назва: | Технології ресторанної продукції = Restaurant products technologies |
Автори: | Семко Т. В., Пахомська О. В. |
Ключові слова: | кулінарні вироби, напівфабрикати, борошняні кондитерські та хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2022-08-10 12:50:15 |
Останні зміни: | 2022-08-10 12:50:15 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Самостійна робота майбутніх фахівців є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від обов'язкових навчальних завдань. Доведено, що тільки ті знання, які студент здобув самостійно,завдяки власному досвіду, думці і дії, будуть насправді міцні. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27765 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 36 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27765.pdf Розмір : 386516 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|