Репозиторій ВТЕІ
id: 27874
Назва: Організація роботи сомельє = Оrganization of sommelier
Автори: Іваніщева О.А.
Ключові слова: сомельє, вино, алкоголь, регіони, апеласьйон, виноробство, показники, дегустація, якість
Дата публікації: 2022-09-07 13:19:56
Останні зміни: 2022-09-07 13:19:56
Рік видання: 2022
Аннотація: Дисципліна «Організація роботи сомельє» включена до блоку вибіркових дисциплін та має на меті набуття здобувачами вищої освіти теоретичних та практичних знань щодо особливостей організації роботи сомельє, отримання навичок роботи та їх застосування на підприємствах ресторанного бізнесу. Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Організація роботи сомельє» спрямовані на те, щоб дати здобувачам вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27874
Тип видання: Методичні вказівки
Видавництво: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с.
Розташовується в колекціях: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27874.pdf Розмір : 288214 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити