Репозиторій ВТЕІ
id: 27884
Назва: Ультразвукові технології у харчовій промисловості
Автори: Крижак Л.
Ключові слова: ультразвук, ультразвукова обробка, технологічний процес, харчова промисловість, функціонально-технологічні властивості
Дата публікації: 2022-09-08 17:03:23
Останні зміни: 2022-09-08 17:03:23
Рік видання: 2022
Аннотація: У оглядовій статті узагальнюються застосування ультразвуку в конкретних напрямках харчової промисловості, також розглядаються переваги і недоліки ультразвукової технології. Особливо обґрунтовується подальший розвиток застосування ультразвуку на промисловому рівні.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27884
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2022. Вип. 12, Т. 1. 16 с.
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27884.pdf Розмір : 436559 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити