Репозиторій ВТЕІ
id: 27888
Назва: Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: харчова промисловість, інновації, інноваційний розвиток, управління інноваційними процесами
Дата публікації: 2022-09-09 10:50:11
Останні зміни: 2022-09-09 10:50:11
Рік видання: 2022
Аннотація: Протягом багатьох років в економічній практиці існує думка про те, що для того щоб вижити в умовах вільної конкуренції, необхідно ефективно організовувати виробництво, налагоджувати збут продукції на основі впровадження у виробництво інноваційних технологій. Варто зазначити, що в умовах швидкозростаючої конкуренції, агресивного зовнішнього оточення, при постійному і динамічному розвитку бізнесу, доводиться кардинально переглядати сучасні підходи до сутності та специфіки інновацій та інноваційної діяльності. Інновації є стратегічний ресурс, без використання якого стає неможливим ефективне управління окремими бізнес-процесами на підприємствах промисловості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27888
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. 11 с.
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27888.pdf Розмір : 489052 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити