id: | 27888 |
---|---|
Назва: | Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України |
Автори: | Крижак Л. М. |
Ключові слова: | харчова промисловість, інновації, інноваційний розвиток, управління інноваційними процесами |
Дата публікації: | 2022-09-09 10:50:11 |
Останні зміни: | 2022-09-09 10:50:11 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Протягом багатьох років в економічній практиці існує думка про те, що для того щоб вижити в умовах вільної конкуренції, необхідно ефективно організовувати виробництво, налагоджувати збут продукції на основі впровадження у виробництво інноваційних технологій. Варто зазначити, що в умовах швидкозростаючої конкуренції, агресивного зовнішнього оточення, при постійному і динамічному розвитку бізнесу, доводиться кардинально переглядати сучасні підходи до сутності та специфіки інновацій та інноваційної діяльності. Інновації є стратегічний ресурс, без використання якого стає неможливим ефективне управління окремими бізнес-процесами на підприємствах промисловості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27888 |
Тип видання: | Стаття у наукових фахових виданнях України |
Видавництво: | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. 2021. Вип. 11, Т. 2. 11 с. |
Розташовується в колекціях: | Статті/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27888.pdf Розмір : 489052 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|