id: | 27889 |
---|---|
Назва: | Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України |
Автори: | Крижак Л. М. |
Ключові слова: | інновації, інноваційний процес, харчова промисловість України |
Дата публікації: | 2022-09-09 11:14:04 |
Останні зміни: | 2022-09-09 11:14:04 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Входження до Світової організації торгівлі, відкритість економіки, актуалізують питання про необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни. Державі важливо в таких умовах підтримати вітчизняних виробників продуктів харчування, вітчизняних постачальників харчової сировини, забезпечити їх конкурентоспроможність шляхом різних механізмів підтримки та стимулювання, що сприятиме зниженню імпорту продовольства, забезпечення внутрішнього ринку і експорту продовольчих товарів з заняттям певної ніші на світових ринках. У зв'язку з цим гостро постає питання про продовольчу самозабезпеченість. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27889 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 01-26 листоп. 2021 р. Мелітополь, 2021. С. 32-34 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27889.pdf Розмір : 541135 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|