Репозиторій ВТЕІ
id: 27889
Назва: Роль інновацій та інноваційного процесу в розвитку харчової промисловості України
Автори: Крижак Л. М.
Ключові слова: інновації, інноваційний процес, харчова промисловість України
Дата публікації: 2022-09-09 11:14:04
Останні зміни: 2022-09-09 11:14:04
Рік видання: 2021
Аннотація: Входження до Світової організації торгівлі, відкритість економіки, актуалізують питання про необхідність забезпечення продовольчої безпеки країни. Державі важливо в таких умовах підтримати вітчизняних виробників продуктів харчування, вітчизняних постачальників харчової сировини, забезпечити їх конкурентоспроможність шляхом різних механізмів підтримки та стимулювання, що сприятиме зниженню імпорту продовольства, забезпечення внутрішнього ринку і експорту продовольчих товарів з заняттям певної ніші на світових ринках. У зв'язку з цим гостро постає питання про продовольчу самозабезпеченість.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27889
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 01-26 листоп. 2021 р. Мелітополь, 2021. С. 32-34
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27889.pdf Розмір : 541135 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити