id: | 27932 |
---|---|
Назва: | Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine |
Автори: | Іваніщева О. А. |
Ключові слова: | гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації |
Дата публікації: | 2022-09-13 15:45:13 |
Останні зміни: | 2022-09-13 15:45:13 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Дисципліна «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення кулінарних традицій в сучасній ресторанній кулінарії, креативних тенденцій створення унікальних гастрономічних пошуків, технології приготування та оформлення авторських страв, поєднання інгредієнтів, основ створення фірмових авторських страв з елементами кулінарної імпровізації. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27932 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 27932.pdf Розмір : 333407 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|