Репозиторій ВТЕІ
id: 27932
Назва: Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня = Gastronomic professional creativity and author’s cuisine
Автори: Іваніщева О. А.
Ключові слова: гастрономія, творчість, дизайн, імпровізація, кулінарні школи, інгредієнти, інновації
Дата публікації: 2022-09-13 15:45:13
Останні зміни: 2022-09-13 15:45:13
Рік видання: 2022
Аннотація: Дисципліна «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на вивчення кулінарних традицій в сучасній ресторанній кулінарії, креативних тенденцій створення унікальних гастрономічних пошуків, технології приготування та оформлення авторських страв, поєднання інгредієнтів, основ створення фірмових авторських страв з елементами кулінарної імпровізації.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27932
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2022. 20 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 27932.pdf Розмір : 333407 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити