id: | 28059 |
---|---|
Назва: | Перспективи розвитку кейтерингових послуг (за матеріалами ресторану «Cherry Lake») |
Автори: | Шпортун А. В. |
Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингові послуги, ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, логістика, управління підприємством, соціальна політика |
Дата публікації: | 2022-11-30 10:09:50 |
Останні зміни: | 2022-11-30 10:09:50 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості та визначення перспектив розвитку кейтерингових послуг в Україні, враховуючи умови сьогодення. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28059 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022 |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28059.pdf Розмір : 178503 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|