Репозиторій ВТЕІ
id: 28060
Назва: Розробка заходів підвищення продуктивності праці на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами кафе-бару «Смерека»)
Автори: Ліщук Ю. О.
Ключові слова: ресторанний бізнес, продуктивність праці, персонал, трудові ресурси, управління персоналом
Дата публікації: 2022-11-30 10:10:58
Останні зміни: 2022-11-30 10:10:58
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні питання продуктивності праці та розроблено практичні заходи щодо її підвищення на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=28060
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28060.pdf Розмір : 171481 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити